Elli ja raketit

Kaikki eläintenomistajat tietävät, että uusi vuosi on aikamoinen stressi eläimille. Tämä oli Ellin komas uusivuosi.

Ensimmäisellä kerralla Elli ei tuntunut olevan moksiskaan raketeista ja paukkeesta. Elli hyppi jopa seinille ja yritti ottaa räiskyvien valojen varjoja kiinni.

Tämä kolmas kerta oli kuitenkin eri juttu. Alkuillan pauke ihmetytti Elliä kovin. Elli oli varuillaan korvat tarkkana. Selitin, että on uusi vuosi ja ettei Ellin tarvitsisi pelätä. Elli rentoutuikin sitten pikku hiljaa.

Myöhemmin illalla tein kyllä aikamoisen virheen. Kävin parvekkeella ja nappasin uteliaan kissan parvekkeen ovelta syliin. Ellin pää kääntyi parin ensimmäisen ison pamauksen suuntaan ja sitten kissa otti ja lähti. Viuhahdus vain kävi ja Elli oli sängyn alla. Yritin rauhoitella kissaa ja houkutella pois sängyn alta. Ihan turhaan, kissa oli ja pysyi sängyn alla.

Nukkumaan kun sitten menin aikanaan niin sain kissan houkuteltua pois sängyn alta. Elli hyppäsi sängylle, mutta sitten kuului taas ”pam”. Elli meni matalaksi ja katsoi järkyttyneenä ulos ikkunasta. Sitten tuli toinen ”pam” ja kissa oli jälleen sängyn alla. Elli tuli pois sieltä vasta sitten kun oli hiljaista jälleen.

Saapa nähdä, onko uusi vuosi tästä lähtien kissan painajainen.

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Elli ja raketit

  1. Paula sanoo:

    Meillä kissat eivät ole tähän mennessä paljon väittäneet raketeista. Alkuillasta eivät näyttäneet välittävän nytkään, ei jouluvieraammekaan, Ellin ja meidän Rauhan sisko Raita. Varsinaiseen rakettiaikaan olimme kyllä kotoa poissa, lähdimme ajelemaan ja katselemaan kauniita jouluvaloja ja raketteja. Kun palasimme, kotona näytti olevan aivan rauhallista. Päättelin, ettei kissoilla ollut ollut mitään hätää. Ensi vuonna se sitten paljastuu, saiko Elli rakettikauhun vai ei.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s