Pentusuunnitelmat

On tässä kasvattaja…

Syksyllä oli tarkoitus teettää Ellillä pentuja. Jouduin vetkuttamaan astutusta viime kesänä/syksynä, kun en halunnut pentuja samaan aikaan omien häiden kanssa. Sitten kun mahdolliset pennut olisivat laskennallisesti syntyneet häiden jälkeen niin Ellin juoksut jäivät tauolle. Pennut jäivät siis viime vuonna tekemättä.

Nyt suunnittelin tässä pentujen teettämistä tänä vuonna. Meillä on loma heinä-elokuun vaihteessa ja matkat jo varattu. Eli pentujen on täytynyt lähteä siihen mennessä tai sitten niiden täytyy syntyä vasta loman jälkeen. Käytännössä se tarkoittaa, että astutus täytyy tehdä tällä viikolla tai maksimissaan ensi viikolla. Toinen vaihtoehto sitten vasta kesäkuun puolen välin jälkeen.

Entäs Ellin jouksut? Elli on viime päivinä puskenut kovasti ja menee ulko-oven luokse istumaan toisinaan (toivoo pääsevänsä ulos). Olen epäillyt, että onkohan Ellillä nyt sellainen huomaamaton juoksu. Kollin haen kyllä vasta sitten kun takapuoli nostetaan tarjolle ja mau’utaan niin ettei se jää keneltäkään huomaamatta. No, joka tapauksessa Ellillä on kevättä rinnassa ainakin.

Opetus: pentuja ei teetetä omien mieltymysten ja toiveiden mukaan vaan ne tulevat sitten kun tulevat. Lomat täytyisi pitää kissojen ehdolla. Mutta mites tällainen kiireinen ja urbaani uranainen siihen taipuu?

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Pentusuunnitelmat

 1. Paula sanoo:

  Hyvä opetus. Näin se just menee. Mutta ei kai naimisiinkaan voi mennä ja häitä pitää ihan kissojen ehdoilla?
  Meillä on nyt Rauhan pennut viiden päivän ikäisiä. Viime keskiviikkona syntyi aamuyöllä neljä pentua, joista jouduttiin yksi viemään eläinlääkärille nukutettavaksi, kun oli synnynnäinen ongelma pienellä. Kolme pienokaista nyt Rauhalla hoidettavana, kaksi punaista ja yksi creme. Tervetuloa katsomaan; pennut kaipaavat kesytystä ja sosiaalistamista ja monet käpälöijät ovat tervetulleita, kunhan pennut ovat päässeet pariviikkoisiksi. Hyvää onnea teidän pentusuunnitelmille!

  Tykkää

 2. Ellimellin sanoo:

  Kiitos, Ellimelli tulee ilomielin katsomaan teidän pikkupalleroita 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s