Latina

WP_20150516_19_21_08_Pro

Noin vuosi sitten meillä oli Latina hoidossa monta kuukautta. Ehkä muistattekin. Latina oli  reipas ja rohkea kissa. Ellin kanssa leikkivät ja vauhti oli kova. Ruokahalu oli myös hyvä ja vierailunsa jälkeen Latina oli aika pullea kissa.

Latina tuli meille taas hoitoon, on kesäkuun puoliväliin saakka.

WP_20160404_22_03_28_Pro[1].jpg

Mitähän Latinalle on tapahtunut? Se on tosi laiha ja arka. Piileskelee vain. Muutama päivä sitten otin Latinan sohvan taka ja sillä pääsi pissa. Lattia oli kuiva, mutta sain vähän käsilleni.

WP_20160404_22_03_10_Pro[1]

Elli on todella innokas uudesta tulokkaasta. Mutta jos Elli menee tervehtimään uutta tulokasta niin Latina rupeaa sähisemään ja kohta tappelu menossa. Valkoiset karvat pöllyävät. Kissoja on pidettävä eri huoneessa. Kun olemme kotona, kissat saavat olla samoissa huoneissa. Olen pyytänyt Elliä, että antaisi Latinan olla rauhassa.

Elli on ilmeisesti ymmärtänyt toiveeni, koska Elli istuu ja katsoo Latinaa hyvän matkan päässä, kuten kuvassa. Itse kissan tuntien näen Ellissä myös harmitusta.

Elli nimittäin haluaisi leikkiä.

WP_20160402_08_40_16_Pro (2)[1]

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Latina

 1. Paula sanoo:

  Latinallakin taitaa olla tottumista, ihan uusi paikka tutustuttavana. Teillähän oli eri koti, kuin se missä Latina oli viimeksi. Toivottavasti Latina pian rohkaistuu ja alkaa kokea olonsa turvalliseksi ja Elli saa leikkikaverin.

  Tykkää

 2. Ellimellin sanoo:

  Totta! Aamulla näyttäytyi jo, pikku hiljaa

  Tykkää

 3. Sofia ja Olga sanoo:

  Voi pikkuista. Kyllä se siitä, kun paikat tulevat tutummiksi. Onko laihtumiseen joku syy vai eikö vaan ole ruoka maistunut muuten?

  Tykkää

 4. Ellimellin sanoo:

  Mitenkähän sanoisin tämän hienovaraisesti .. Ruoka ei ole ehkä aivan kissalle sopivaa mitä kotonaan saa. Elli ei suostunut syömään siellä mitään ku oli joskus hoidossa. Meillä Latinalla on kyllä hyvä ruokahalu.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s