Ellillä juoksu – Kolli käymään?

Olipahan vilkas yö la-su. Varmaan kukaan saanut nukuttua, kun Ellillä oli (tai on ) juoksu. Päivällä kissat ja minä oltiin ihan poikki.

20170130_082248.jpg

20170130_082230.jpg

Pekka vähän ihmeissään tilanteesta.

20170129_193400.jpg20170129_193352.jpg

Yleensä se on niin päin, että Elli saa tarpeekseen Pekan huomiosta. Ellillä menee välillä hermo ja pamauttaa PikkuPekkaa tassulla päähän. Nyt Elli juttelee, laulelee, haluaa pestä ja huolehtia Pekasta. Pekka kaipaa vähän jo omaa rauhaa …

20170130_082128.jpg

20170130_082206

Tarkoitus oli astuttaa Elli, kun tulee juoksu. Elli juttelee kovasti ja pitää taloa hereillä, mutta ei nosta takapuolta, kuten yleensä kiimaisena. Siksi en ole hakenut kollia vielä. Jospa tämä ensimmäinen juoksu talven jälkeen on vasta tällaista lämmittelyä .. Vai onko jollain kokemusta, että melkein kannattaisi kolli hakea?

 

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Ellillä juoksu – Kolli käymään?

  1. Paula sanoo:

    En osaa ottaa kantaa tuohon, pitäisikö kolli hakea heti. Yleisesti ottaen kannattaisi toimia heti, jos on suunnitelmat selvät. Nyt ilmeisesti Ellin juoksu ei ole ihan selvä? Sitten kun kolli tulee, nyt tai myöhemmin, täytyy pitää Pekka visusti pois tieltä, parempi ettei saapuva kolli edes huomaa sitä. Elli ja kolli kannattaa sulkea yhteen ja samaan ”häähuoneeseen”, ei siirrellä niitä minnekään, eikä päästää Pekkaa sinne edes käymään. Kissojen kannattaa antaa olla rauhassa keskenään, ei puuttua niiden tutustumiseen, ainoastaan varmistaa, että kaikki on hyvin ja ruokaakin tarjolla. Jos astuminen onnistuu, naaraan rääkyminen on tosi hurjaa. Ja myös se täytyy varmistaa, ettei kukaan kissoista saa häähuoneen ovea auki.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s