Elli eläinlääkärissä

Elli juo hirveesti. Tai ainakin niin mä kuvittelin. Aamulla pekka pyörii jaloissa ja haluaa ruokaa, mutta Elli istuu juomakupin eteen odottamaan, että saa vettä. Juo kupin tyhjäksi.

Ensin kissan omistaja ihmettelee kovaa juomista. Sitten selataan monta viikkoa keskustelupalstoja ja eläinlääkärisivuja, että mikäs voi olla syynä. ”Paljo juominen ei ole normaalia”. Mitä tekee hätääntynyt kissanomistaja? Soittaa eläinlääkärille, että mun kissa juo liikaa vettä. Ellille ei oikein voinut tehdä muita tutkimuksia perusterveystarkastuksen lisäksi kuin ottaa verikokeet, jos on tiineenä.

Eläinlääkärin jälkeen mutisin miehelle, että olikohan tämä nyt kuitenkaan ihan tarpeellista. Maksoi 180€. Mies nauraa hykertää, että ”no maksoit 180€ että saat mielenrauhan”. Vietävä, että ärsytti, kun se taisi olla aika lähellä totuutta.

Ellin verikokeiden tulokset tuli eilen. Kaikki arvot olivat todella hyvät. Sain ohjeeksi seurata tilannetta ja hakautua tiineyden jälkeen hoitoon, jos epätavallinen juominen jatkuu. Huoh …

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Elli eläinlääkärissä

  1. Paula sanoo:

    Yleensä kai kissanomistaja saa olla huolissaan siitä, että kissa ei juo tai juo käsittämättömän vähän. Ethän sinä voinut tietää, ettei kovan juomisen takana ole jotakin huolestuttavaa. ”Ei vara venettä kaada.” ”Parempi virsta väärää kuin vaaksa vaaraa.” – Sanovat vanhat sananlaskut.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s