Pennut mökillä

Pennut olivat 2,5 viikkoa vanhat ja olivat viikonlopun mökillä. Matkat menivät hyvin molempiin suuntiin (2,5h suunta). Määränpäitä lähestyessä Elli rupesi kovasti juttelemaan. Avain asemassa matkustamisessa on kuitenkin emo. Emo on rauhallinen niin pennutkin ovat. Maitobaari aukesi myös lähtölaiturin jälkeen 😉

Mökillä kissoja ei kyllä kauheasti näkynyt. Koko poppoo oli pesässä, jonka otin myös mukaan. Sunnuntaina ulkoilutin pentuja vähän sohvalla.

20170507_102320.jpg

20170507_10253320170507_102823.jpg

Punainen tyttö tajusi mikä on sohvan reuna ja osasi tasapainoilla kynsillään ja jaloillaan sohvan raunalla. Tumma poika sen sijaan tippui käsilleni, jotka olivat vain hieman alempana ottamassa vastaan. Ei oikein tajunnut, että siinä on vaara.

Kyllä koti on koti. Sen tiesivät myös lähes kolmiviikkoiset kissan pennut. Kotiin paluun jälkeen pennuilla oli heti energiaa tutkailla maailmaa, ja kyllä nuo kissoja ovat kun saalistusvietti on jo olemassa. Kun jalat vielä tottelisivat ….

20170507_203414

Saalistusvietti herännyt. Elli on taas tuunannut pesää, kun tuota pahvisilppua taas lattialla.

Pennuissa alkaa jo hieman hahmottumaan luonne-eroja. Punainen tyttö vaikuttaa koko ajan olevan aavistuksen edellä niin fyysissä kuin henkisessäkin kasvussa. Se on myös reippaampi ja uteliaampi. Tuli kotonakin itse kuljetuskopasta ulos, kun taas tumma poika kyyhötti kuljetuskopan perällä vähän kauhuissaan. Poika on myös varautuneempi ja kuljee siskonsa perässä/varjossa.

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Pennut mökillä

  1. Paula Eskola sanoo:

    Elämänkokemusta tuli aimo annos lisää. Ovat kyllä suloisia pentuja!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s