Pennut lähtivät

Cici lähti ensin, jo viikko sitten. Cici muutti Keijo-kissan kaveriksi Keravalle. Cici oli reipas ja tutki uutta kotia kiinnostuneena. Eteisen lattiaan ulottuva kokovartalopeili pisti Cicin pasmat kuitenkin sekaisin. Aluksi Cici meinasi, että ei anna periksi peilissä olevalle kissalle ja pörhisti vielä lisää. Intensiivisen tuijotuksen ja meidän muiden naurunpyrähdysten jälkeen Cici kuitenkin antoi peilin kissalle periksi, hetkeksi 🙂

20170813_221151.jpg

Keijo oli piilotellut koko ajan katonrajassa kiipeilypuussa. Cici löysi Keijon sieltä ja oli menossa tervehtimään. Keijo sähisi niin kovasti että Cici katsoi paremmaksi kivuta alas.

20170813_221414.jpg

Ensimmäinen yö meni ihan hyvin. Vähän Cici itkeskeli, mutta nukahti sitten. Aamulla leikit jatkuivat ja ruoka maistui hyvin. Keijo tarkkaili ja tarkkaili itseasiassa monta päivää, ovatkohan jo kavereita?

Kotona Elli oli itkeskellyt vain poissa ollessani. Mozart ihmetteli jonkin aikaa missä kaveri, mutta ymmärsi pian tilanteen. Mozart tajusi että se saa enemmän huomiota eikä tarvitse enää kilpailla ruoasta tai muustakaan. Mozart jopa näytti nauttivan tilanteesta. Pekka otti Cicin lähdön raskaimmin. Pekka itkeskeli vielä seuraavana päivänäkin.

En huomannut Ellin juuri surreen Cicin lähtöä, mutta Elli huolehti Mozartista tavallista enemmän. Liekö purkanut surunsa siihen?! On imettänyt melkein neljän kuukauden ikäistä itsensä kokoista pentua.

20170811_073947

Kumpi on kumpi?

Tänään Mozart muutti Mummolaan Sabbra kissan kaveriksi. Elli katseli alta kulmien, kun pakkasimme Mozartin kuljetuskoppaansa mökillä.

20170813_221534.jpg

Katsoi ikkunasta, kun Mozart lähti

20170813_174417.jpg

ja suri mökin nojatuolissa

20170813_220920.jpg

Elli on hoitanut osansa hienosti!

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Pennut lähtivät

 1. Paula Eskola sanoo:

  Hiennosti hoidit pennut, Elli! Onnea pennuille uusiin koteihinsa!

  Näin siinä kävi, etten enää kerinnyt Elliä ja pentuja katsomaan. No, Ellihän on edelleen nähtävissä kuitenkin. Ja Pekka.

  Tykkää

 2. Mamma N sanoo:

  Voi mikä haikeus, voi mikä rauha ja ihanuus. Uusissa perheissä ollaan varmasti enemmän kuin iloisia. Sen avulla minäkin eron kestin kun sitä ajattelin.

  Tykkää

  • Ellimellin sanoo:

   Kyllä 🙂 Pennut olivat tosi ihania, mutta se meteli ja vilske oli kyllä joskus hermoille käyvää. Ikävä tuli kun lähtivät, mutta tähän on valmistauduttu henkisesti jo alusta asti.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s