Pentuja / Kittens

Ei varattavia pentuja / No kitties at the moment

Ei suunnitelmia / No future plans


Ellimellin ensimmäinen ja ainoa pentue syntyi / The first and only litter of Ellimelli borned 18th of April 2017. Ellimellille syntyi kaksi pentua. Ellimelli got two kitties.


 

 




Lisätietoja / Additional data

Pentujen hintaa ei ilmoiteta sivustolla, koska kasvattajan sivusto on tarkoitettu blokitteluun käyttösopimuksen mukaisesti, ei niinkään kaupalliseen tarkoitukseen. Kiinnostuksen herätessä tai muutenkin pyydän ottamaan yhteyttä kasvattajaan. Yhteystiedot ”Tietoja” -sivustolla.

Pentujen luovutus

Pentujen luovutus 14 viikon ikäisinä. Pennut on kahteen kertaan rokotettu, tunnistesirutettu, eläinlääkärin tarkastamat, madotettu ja arkielämään totutettu. Mukaan annamme pentupakkauksen. Pentuja on Ellimellin luona hoidettu huolellisesti, rakastettu yksilöinä, pennuilla on ollut lapsikontakteja ja matkustaneet autolla.

Pennut luovutetaan Kissaliiton sääntöjen mukaisesti, pennuista tehdään kauppakirja Kissaliiton lomakkeelle sekä kauppasumman tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan kasvattajalle. Tulevia kissanomistajia pyydetään tutustumaan etukäteen ”kissanomistajan oppaaseen”.

Kissaliiton sivut

Tulevilta/Tulevalta omistajalta odotetaan:

  • Motivoutuneisuutta ja sitoituneisuutta huolehtimaan kissasta jopa 20 vuotta.
  • On sitoutunut noudattamaan kissaliiton sääntöjä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Ei edellytetä näyttelytoimintaa
  • Ulkoiluttaminen ainoastaan valjaissa, verkotetussa tarhassa tai lasitetulla/ verkotetulla parvekkeella.

Jätä kommentti